Владыка Анфим (episcop_anfim) wrote,
Владыка Анфим
episcop_anfim

Scrisoare Pastorală


Scrisoare Pastorală la Naşterea Domnului a Prea Sfintitului Anfim Episcop Vicar a Eparhiei de Chisinau si Moldova a Bisericii Ortodoxe Ruse din afara granitelor.
                                             

 1. Preacucernici şi Preacuvioşi Părinţi,Iubiţi credincioşi şi credincioase

                                                    nasterea-domnului-iisus-hristos1


În zilele de mare triumf şi bucurie a Naşterii Domnului noi petrecem în veşnicie şi anul 2014, care va rămâne în memoria noastră datorită unor începuturi bune şi a unor realizări în viaţa duhovniceasca a manastirii noastre.

Anul 2014 a fost un an cu mari încercări şi tulburări în Biserică şi în societate. Rugându-ne lui Dumnezeu să nădăjduim, că din toate acestea vom avea de învăţat toţi şi vom spori şi mai mult în râvna neîntreruptă şi atenţia permanentă faţă de mântuirea sufletelor noastre. Sfânta Scriptură ne învaţă, că anume omul – cununa creaţiei – este repsonsabil de tot ce se întâmplă în lume.

Păşind în anul 2015 al bunătăţii Domnului, primiţi cele mai sincere felicitări cu marea şi mântuitoarea sărbătoare a Naşterii Domnului şi a Anului Nou! Vă doresc din suflet vouă şi apropiaţilor, rudelor voastre puteri duhovniceşti şi trupeşti de la Dumnezeiescul Prunc Nou-Născut, bucurie duhovniceacă nesecată, răbdare, dragoste faţă de Dumnezeu şi aproapele, credinţă şi devotament faţă de Biserica cea Una, Sfântă, Sobornicească şi Apostolească şi statornicie neclintită pentru Ortodoxie.

.„Hristos se naşte – slăviţi-L! Hristos din ceruri – întâmpinaţi-L!”


Al vostru întru Domnul povățuitor Episcop +Anfim  Vicar al Eparhiei de Chisinau si Moldova a Bisericii Ortodoxe Ruse din afara granitelor.
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 0 comments